Antigravity

AntiGravity® Fitness

Antigravity misija:
Spodbuditi svet, da postane lažji tako telesno kot umsko. Širiti zdravje in veselje s pomočjo inovativnega gibanja. Živeti Antigravity® v obeh pomenih besede (kot nasprotje težnosti in kot nasprotje resnosti)

Saša Stopar

“Moji možgani so popolnoma prekrvavljeni in ideje padajo 100 /h .. z obrnjeno glavo navzdol, sem se hvalabogu še pomladila 😂 in našla še nekaj več ženstvenosti v meni ….. antigravity vadba!”

Odkrijte moč, vznemirjenje in čisto srečo svobodnega gibanja v vse smeri odprtega prostora z dokazano postopno tehniko, ki jo je ustvaril ustanovitelj in izumitelj posebne vreče Christopher Harrison. AntiGravity® tehnike vam omogočajo, da se bolj raztegnete in držite težje poze dlje s pomočjo Harrisonove AntiGravity® vreče.

AntiGravity® Fitness je obširna vadbena tehnika narejena z namenom izboljšati zdravje in fizično gibčnost posameznika ter se pri tem zabavati in ustvarjati lepoto. Ta edinstvena kombinacija vaj v zaporedjih bo sprostila hrbtenico in poravnala telo od glave do pet ter raztegnila in okrepila mišice. Harrisonova AntiGravity® vreča je strukturirana tkanina, pripeta na dveh točkah nad glavo in deluje kot gugalnica. Ta novi vadbeni pripomoček deluje kot mehek trapez, ki vas podpira, ko se učite preprostih visečih tehnik, ki vodijo do zahtevnejših poz.

Najhitrejša žival na kopnem je gepard. Glavni vzrok, da je tako hiter, je upogljivost njegove hrbtenice v obe smeri. Ena izmed stvari, ki določajo našo starost bolj kot gube na obrazu, je togost našega gibanja. Ko se staramo, se naši sklepi stisnejo, če jih pazljivo ne podmazujemo in masiramo. Vsakič, ko pogledate v zaslon, se vaš um in telo malce oddaljita. Vsakič, ko se namenoma gibate z dihom, ponovno zbližate um in telo ter vzpostavite ravnovesje. AntiGravity® Fitness je metoda, ki obrne proces staranja v nasprotno smer; je način, da ohranite vašo hrbtenico gibljivo in tako izboljšate svojo držo. Poleg povečane gibljivosti ta tehnika nudi tudi številne zdravstvene prednosti pri inverzijah brez pritiska na vretenca. AntiGravity® Fitness je izvrstna cross trening tehnika za šport kot gibalno umetnost, ki zajamčeno naredi športnika hitrejšega in plesalca bolj vsestranskega ter ju naredi bolj tekmovalna.

˝If you suspend your disbelief, I guarantee that I can make you happier, healthier, and taller in just one session.˝ C. Harrison
Suspend your disbelief – experience AntiGravity®.

OSNOVNO VODILO ANTIGRAVITY® FITNESS VADBE

V življenju je energija, ki nas bo dvignila, skrita v silah, ki nas vlečejo navzdol!” C.H.

(“In Life, Hidden in the Forces that pull us Down, is the Energy to lift us Up!”) C.H.