Vadba na daljavo

Pozdravljeni vsi V.I.P. – ovci

in tudi vsi, ki se z vami še nismo srečali.

Letošnja vadbena sezona je bila nepričakovano prekinjena. Zelo nam je hudo, ker smo z največjim zadovoljstvom opazovali, kako ste vadeči močno napredovali na vadbah. Ker nam situacija zaenkrat ne dopušča, da bi nadaljevali kot smo vajeni, smo za vas pripravili vadbe na daljavo.

Srečevali se bomo preko aplikacije ZOOM, ki omogoča, da se lahko večje število udeležencev sreča v živo z minimalnim zamikom prenosa. Za aplikacijo ZOOM boste potrebovali “Meeting ID” oz. identifikacijsko številko s katero se pridružite vadbi. Dobite jo ob prijavi na vadbo, skupaj s podrobnejšim opisom za uporabo aplikacije ZOOM.

Vadbe bomo izvajali v kombinaciji z različnimi gibalnimi programi, ki smo jih razvijali več let. Vadbe so namenjene tako popolnim začetnikom kot tudi tistim, ki ste bili aktivni večkrat na teden. Vadbe bodo vključevale vaje z lastno težo in s pripomočki katere boste našli doma (stol, uteži, plastenke z vodo…).

Kljub temu, da vadbe potekajo preko spleta, so strokovno podkovane. Trener med vadbo preko kamer spremlja vaše gibe in še vedno nadzoruje, da so ti pravilno izvedeni, vas bodri, spodbuja in “teži”, da ste zase najboljši.

 

KAJ POTREBUJETE?

  • internet
  • računalnik, tablica ali pametni telefon (kamera in mikrofon nista obvezna vendar priporočljiva),
  • naložena aplikacija ZOOM (podrobnejša navodila dobite ob prijavi na vadbo),
  • nekaj prostora za vadbo,
  • podloga in steklenica vode,
  • če je le mogoče par uteži (1kg),
  • večja brisača za pod glavo,
  • mala pilates žoga

 

V kolikor se vadbe po urniku ne morete udeležiti, vam je na voljo tudi posnetek vadbe, za dostop do posnetka pa morate poslati e-mail sporočilo na vip.vodene@gmail.com.

 

NAKUP PAKETA:

Sledite povezavi do zavihka TRGOVINA, kjer enostavno dodate paket v košarico in sledite navodilom.

V kratkem na vaš elektronski naslov prejmete vse potrebne podatke za izpolnitev UPN naloga.


PRIJAVA NA VADBO

Ne glede na to, ali koristite brezplačen obisk, ali se pridružujete vadbi po poravnani mesečni ceni, se na vadbo prijavite tako, da nam pišete na elektronski naslov vip.vodene@gmail.com. S tem se vaš elektronski naslov zavede v bazo vadečih, kar vam zagotavlja, da vsakokrat pred vadbo na daljavo dobite identifikacijsko številko potrebno za pridružitev vadbi.


Vsi člani V.I.P. – a, ki imate zamrznjene karte imate možnost pretvoriti preostanek vaše karte, ali obiskov v dobropis pri nakupu paketa Vadbe na daljavo!