Trgovina

Spoštovani kupci,

nakup smo za vas kar najbolj poenostavili. Registracija ni potrebna. Ko nam pošljete naročilo, vam bomo v najkrajšem možnem času po elektronski pošti posredovali račun.

V primeru, da ste izbrali pakete, ki niso skladni s cenikom ali vašimi vadbami, vas bomo kontaktirali in rešili težavo. Nakup še ni dokončen niti obvezujoč, vse dokler ne izvedete plačila.

V komentar naročila napišite tudi  dodatne želje kot je npr. družinski ali upokojenski popust, koriščenje zamrznjene karte..

Za kakršnakoli vprašanja smo na voljo preko telefona in elektronske pošte.

Vse cene so z DDV-jem.

Prikazovanje 1–9 od 16 rezultatov

  Fitnes 10 obiskov Akcija

  33.00

  Za 33,00€ kupite 10 obiskov fitnesa. Obiske lahko izkoristite do 13.09.2020. Paket lahko kupite večkrat in sicer do 31.08.2020. Dodatno ne priznavamo nobenih popustov.

  Dodaj v košarico

  Vodena vadba 7 obiskov Akcija

  33.00

  Za 33,00€ kupite 7 obiskov vodenih vadb. Obiske lahko izkoristite do 13.09.2020. Paket lahko kupite večkrat in sicer do 31.08.2020. Dodatno ne priznavamo nobenih popustov.

  Dodaj v košarico

  Darilni bon

  10.00

  Bonu lahko povečate vrednost z nakupom večje količine. Lahko pa nam v komentarju napišete, koliko jih želite in njihovo vrednost zaokroženo na 10€. Bon lahko prevzamete na recepciji v uradnih urah ali pa vam ga pošljemo po pošti.

  Dodaj v košarico

  Fitnes celodnevna mesečna

  50.00

  Cena je za 1 mesec in velja od datuma aktivacije do istega datuma naslednji mesec.  Popust zvestobe bomo obračunali avtomatsko, če vam pripada.

  Dodaj v košarico

  Fitnes dopoldanska mesečna

  35.00

  Cena je za 1 mesec in velja od datuma aktivacije do istega datuma naslednji mesec. Prihod v center s to karto je možen do 14:00. Popust zvestobe bomo obračunali avtomatsko, če vam pripada.

  Dodaj v košarico

  Fitnes študentska mesečna

  38.00

  Cena je za 1 mesec in velja od datuma aktivacije do istega datuma naslednji mesec.  Za nakup potrebujete kupon od Študentskega kluba Groš (Grosuplje). Članstvo pri njih je brezplačno in se dobi, če ste dijak ali študent in živite pod upravno enoto Grosuplje. Izven tega območja je cena karte s potrdilom o šolanju, 43€. V primiru, da kupona še nimate, vam bomo računali polno ceno, razliko pa vrnili ob predložitvi le tega.

  Dodaj v košarico

  Vodene vadbe – 21 obiskov – 3 mesece

  99.75

  Cena je za 21 obiskov. Veljavnost karte ob aktivaciji je 3 mesece. Popust zvestobe je že v ceni. Priporočamo tistim, ki nas obiskujete 2x ali večkrat na teden.

  Dodaj v košarico

  Vodene vadbe – 12 obiskov – 3 mesece

  79.80

  Cena je za 12 obiskov. Veljavnost karte ob aktivaciji je 3 mesece. Popust zvestobe je že v ceni. Priporočamo tistim, ki nas obiskujete 1x tedensko.

  Dodaj v košarico

  Vodene vadbe – Paket 1 (od 2 do 5 obiskov)

  7.00

  Cena je za 1 obisk. Možen nakup od 2 do 5 obiskov. Veljavnost obiskov ob aktivaciji je 1 mesec. Možnost popusta zvestobe.

  Dodaj v košarico