Osteosenior

Osteosenior

Redna vadba je pomemeben dejavnik preprečevanja izgube kostne mase, ki zaradi današnjega načina življenja prizadene vedno več ljudi. S primerno telesno aktivnostjo zmanjšamo možnost poškodb, ohranjamo telesno kondicijo ter pozitivno vplivamo na respiratorni in lokomotorni sistem.

Program OSTEO SENIOR je nizko intenzivna vadba s poudarkom na vajah za krepitev mišic, ravnotežja ter vajah za hrbtenico.

Vadba je namenjena vadečim s 60 + leti, ki iščejo učinkovito in varno vadbo. Na urah aktivno razvijamo in ohranjamo funkcionalno moč, gibljivost, vzdržljivost, ravnotežje in koordinacijo telesa. Še kako pomembna je aktivacija centra moči -našega trupa, ki omogoča pokončno držo in hrbtenico brez bolečin!

Vadba predstavlja z uporabo pripomočkov (žogica, trak,  utežke, ravnotežne podlage, itd.) še dodaten izziv za vaš um in je primerna za aktivne vadeče, ki iščejo srednje intenzivno vadbo in želijo ohraniti svoje aktiven življenjski stil!

In ne pozabite, leta so le številka, stari smo namreč toliko, kot se sami počutimo!

Ta vadba je primerno praktično za vse vadeče!

Vadba vsebuje elemente GYROKINESISA (povečujemo mobilnost hrbtenice), pilatesa, funkcionalnih gibanj, razteznih vaj in joge.

Vaje izvajamo na velikih žogah ali stolih ter s pomočjo nešteto pripomočkov, ki popestrijo vsako uro vadbe!