Novice

Posebno obvestilo: Vstop ne bo mogoč brez aktivnega rfid ključka (vpisna številka ne bo dovolj). V primeru, da boste odmrznil ali kupili karto ključka pa nimate, vam bomo vrata odprli na daljavo. Pred vstopom bo potrebno poklicati na 051369033, že naslednji obisk pa vas bo na recepciji čakal ključek.

Posebna pravila:

Poleg že dobro znanih nasvetov in pravil NIJZa bi podarili nujne zahteve obiska fitnesa: Vstop in izstop je obvezen z masko. Obenem si tudi razkužite roke. Med obiskom/telovadbo je obvezno ves čas držati medsebojno razdaljo dveh metrov. Naprave po uporabi razkužite.

 

Aktivacija zamrznjenih kart:

Vsi, ki imate zamrznjene karte, pošljite sms na 051369033 ali mail na info@vip-vadba.si s samo naslednjimi podatki:

Ime, priimek, datum rojstva, datum željene aktivacije.

V povratnem sporočilu boste dobili potrjeno aktivacijo in čas do kdaj vam karta še traja.V primeru komplikacij (karta ni več veljavna..) vas bomo poklicali.

 

Obiskovanje fitnesa in termini:

Ker do 16.00h ne pričakujemo preseženega števila strank, ne bomo pobirali rezervacij. Vseeno bi vas opozorili, da bo sistem štel prihode in izhode, ter da bomo zaklenili vhodna vrata, če bo število ljudi previsoko. V tem primeru pokličite na 041982000.

Termine po (vključno) 16.00 je potrebno rezervirati. Rezervacija se dobi za določeno polno uro in velja za vse dni v tednu. Postopek je isti kot za aktivacijo kart s tem, da dodate še želeno uro. Če je termin že zaseden vas bomo poklicali in se dogovorili za drugega.

 

Nakup preko spleta:

Ker delovni čas recepcije še ni določen in bo tudi nato zelo okrnjen, vas pozivamo, da si nakup karte uredite preko spletne trgovine. Nakup je zelo preprost in neobvezujoč (ne zahteva registracije).

Tisti, ki še niste bili naši člani oz. naši člani niste že več kot 2 leti, dodajte svojemu naročilu še “izdelek”: Vpisnina”, da se pohitri postopek vpisa.

LATINO SOLO

Salsa, bachata, cha cha cha, kizomba.

Zabavna, energična in navdušujoča plesna vadba, ki vas bo poživila ter napolnila z energijo.

 

To je edinstven in unikaten program.

  • gre za hkratno učenje plesa, rekreacijo in globoko fizično ter energetsko sprostitev,
  • ne potrebujete plesnega partnerja,
  • temperamentne, razgibane koreografije, ki se stopnjujejo od lažjih do zahtevnejših

TERMIN: NEDELJA ob 18.30 uri

prva ura 20.9.2020 BREZPLAČNO!

Kontakt: 051 201 115 (Elvira)

KRAV KIDS

Krav Maga za otroke in najstnike je dinamičen program, ki uči realno samoobrambo, daje motivacijo za izboljšanje njihove splošne kondicije in zagotavlja veščine za izboljšanje njihovega življenja. Najpomembnejše pa je to, da je UPORABNO in ZABAVNO!
Treningi za otroke in mladostnike potekajo po programu Kids & Teens organizacije Krav Maga Global in jih vodi usposobljen inštruktor.
Potekajo v manjših skupinah – otroci (od 5 do 10 let)
Otroci se s strokovnim vodstvom inštruktorjev Krav Maga naučijo, kako prepoznati morebitne nevarne ali konfliktne situacije, kakšen je najboljši način, kako jih preprečiti, se jim izogniti in razrešiti in, če je potrebno, kako se zaščititi v primeru fizičnega stika. Prav tako gradijo in krepijo samozavest in kondicijo ter razvijajo motorične in funkcionalne sposobnosti.
TERMIN : PONEDELJEK 16.00 – 16.45

ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Dnevi, ko se v vipu sliši ogrooomno divjanja, skakanja, kričanja, smeha in dnevi, ki naredijo piko na i slavljencu.🥳🧞🧚 Za animacijo in celotno postavitev “scene” poskrbita pravljični animatorki Janja in Natalija.

 

Rezervacije in informacije na:

040/168-451 ali 031/409-769

email: pravljicnafrtina@gmail.com

NAVODILA IN UKREPI NIJZ

Spoštovane stranke,

končno smo dočakali zeleno luč, da ponovno odpremo vrata. S 1.6.2020 ob 5.30 bomo delali po ustaljenem urniku fitnesa in prilagojenem urniku vodenih vadb. Da se bomo kar najbolje držali smernic NIJZja in poskrbeli za zdravje, vas prosimo:

  • držite se osnovnega hišnega reda  – športna obutev in brisače (nujno), po možnosti čim večje

  • držite se priporočenih razdalj

  • v garderobah se zadržujte kar se da najmanj časa (čimbolj športno se oblecite že doma)

  • tuše uporabljajte samo, če je res nujno (odhod v službo..)

  • po uporabi je obvezno očistiti napravo (obrišite z brisačo in razkužite)

  • če so naprave bližje skupaj kot 2 metra, počakajte, da z vadbo na sosednji napravi končajo

  • posebno VIP priporočilo: uživajte v vadbi

Na slednji povezavi si prosimo preberite: Splošna priporočila NIJZ v fitnes centrih

 

Zamrznjene karte bo mogoče aktivirati kadarkoli v naslednjem tednu (od 1.6 do 7.6.2020). Po tem datumu se vse karte avtomatsko odmrznejo. Za vse, ki imajo nujne razloge, da se karta z 8.6.2020 ne odmrzne, prosimo, da nam pišejo na info@vip-vadba.si, ter razložijo situacijo. Vsak primer bomo obravnavali individualno.


Vse stranke, ki imate zamrznjene karte, vljudno naprošamo, da v izogib ustavljanju na recepciji, pišejo na info@vip-vadba.si ali pa pošljejo sms na 051369033. Javite nam ime, priimek, datum rojstva in dan s katerim bi začeli migati. Dobili boste povratno informacijo, do kdaj vam velja karta oz. koliko obiskov še imate.