Fitnes

Prikaz vseh 4 rezultatov

  Darilni bon

  10.00

  Bonu lahko povečate vrednost z nakupom večje količine. Lahko pa nam v komentarju napišete, koliko jih želite in njihovo vrednost zaokroženo na 10€. Bon lahko prevzamete na recepciji v uradnih urah ali pa vam ga pošljemo po pošti.

  Dodaj v košarico

  Fitnes celodnevna mesečna

  50.00

  Cena je za 1 mesec in velja od datuma aktivacije do istega datuma naslednji mesec.  Popust zvestobe bomo obračunali avtomatsko, če vam pripada.

  Dodaj v košarico

  Fitnes študentska mesečna

  38.00

  Cena je za 1 mesec in velja od datuma aktivacije do istega datuma naslednji mesec.  Za nakup potrebujete kupon od Študentskega kluba Groš (Grosuplje). Članstvo pri njih je brezplačno in se dobi, če ste dijak ali študent in živite pod upravno enoto Grosuplje. Izven tega območja je cena karte s potrdilom o šolanju, 43€. V primiru, da kupona še nimate, vam bomo računali polno ceno, razliko pa vrnili ob predložitvi le tega.

  Dodaj v košarico

  Vpisnina

  10.00

  Vpisnina se poravna samo enkrat oz. jo je potrebno poravnati ponovno, če niste bili aktivni že več kot dve leti. Ob vpisnini se stranko vpiše v sistem in dobi ključek za registracijo prihoda. Prvi obisk v centru je brezplačen, torej lahko vpisnino in karto, kupite ob naslednjem prihodu.

  Dodaj v košarico